lactibiane-buccodental

Лактибиан Букодентал

Lactibiane Buccodental е хранителна добавка, на базата на пробиотичен щам Lactobacillus paracasei LA 802, Витамин С и Витамин Д, с подсладител. Опаковка с 30 таблетки за смучене.

Състав:

Lactobacillus paracasei LA 802, Пълнители: фрукто-олигозахариди, инулин от цикория и микрокристална целулоза, млечни ферменти (помощно вещество: инулин от цикория), витамин С, антислепващи агент: магнезиев стеарат, естествен аромат на мента (0,3%), витамин D3, подсладител: сукралоза.

Средни стойности – За 1 таблетка – РХС* – За 2 таблетки – РХС* :

Млечни ферменти – 1.109 CFU -2.109UFC
Витамин Д3 – 1,5 µmg -30% -3 µmg -60%
Витамин C -24 mg -30% -48 mg -60%

  • Референтна хранителна стойност

Приложение:
Лактибиан Букодентал повлиява благоприятно оплакванията при перорални инфекции, включително кариес, пародонтоза и халитоза.
Lactobacillus paracasei LA 802 допринася за възстановяването на микрофлората в устната кухина, потиска развитието на Streptococcus – причинители на кариеси, намалява образуването на зъбен камък, предотвратява афти и стоматити, предпазва от чувствителност и кървене на венците, предпазва от нараняване на венците при носене на протези, премахва гъбични инфекции в устата (микози). Витамин С подпомага нормалното образуване на колаген, за да се осигури нормалната функция на зъбите и венците. Витамин Д допринася за поддържането на здрави зъби.

Начин на приложение:
Приемайте по 1-2 таблетки за смучене дневно след хранене, за предпочитане след измиване на зъбите. Подходящ за възрастни и деца над 6 годишна възраст.

Допълнителна информация:

  • Тази хранителна добавка не може да замени разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
  • Да не се превишава препоръчаната дневна доза.