Lactibiane H-py

Лактибиан Н-Ру

Lactibiane H-Py e хранителна добавка на базата на микробиотични щамове, Reglisse /женско биле/ и олигомерни проантоцианидини (ОПЦ) от канела. Допринася за възстановяването на гастроинтестиналната микрофлора. Женското биле подпомага и подобрява функцията на лигавицата на стомаха и червата.
Опаковка с 42 капсули.

Състав:
Бяла капсула –
2 микробиотични щама, дозирани на 10 милиарда CFU (10×109 CFU) в една капсула: Lactobacillus plantarum LA301, Lactobacillus salivarius LA 302;
Пълнители: царевично нишесте и моно-ди-три глицерид бехенат, млечни ферменти (помощно вещество: царевично нишесте), растителна капсула, анти-слепващи агенти: магнезиев стеарат и силициев диоксид.

Кафява капсула –
Екстрат от канела Cinnamonum cassia (кора), растителна капсула, екстракт от женско биле Clycyrrhiza glabra и / или Clycyrrhiza uralensis (корен)
(помощно вещество: малтодекстрин), пълнител: царевично нишесте, анти-слепващи агенти: магнезиев стеарат и силициев диоксид.

Средни стойности – на една бяла капсула :

Млечни ферменти 10.109 CFU

Средни стойности – на една кафява капсула – на 2 кафяви капсули:

Екстракт от женско биле – 94 мг -188 мг
ОПЦ от канела – 20 мг – 40 мг

Приложение:
Лактибиан H-Py спомага за правилното функциониране на храносмилателната система и поддържане на чревния баланс. В резултат на различни фактори работата на храносмилателната система може да бъде нарушена, а това да доведе до отслабване на имунитета и да попречи на правилното усвояване на хранителните вещества.
Комбинацията от два пробиотични щама Lactobacillus plantarum LA 301 и Lactobacillus salivarius LA 302, женско биле и олигомерни проантоцианидини (ОПЦ) от канела в Лактибиан H-Py капсули допринася за възстановяване на чревната флора и поддържа цялостта и функциите (вместо здравето) на лигавиците на червата и стомаха.

Начин на приложение:
1 бяла капсула и 2 кафяви капсули на ден. Капсулите се поглъщат с чаша вода по време на хранене. Опаковката е достатъчна за 2 седмици. Курсът може да се повтори.

Допълнителна информация:

  • Тази хранителна добавка не може да замени разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
  • Да не се превишава препоръчаната дневна доза.
  • Поради наличието на женско биле да не се използва за повече от 6 седмици без преглед от лекар.
  • Не се препоръчва за деца и хора с хипертония или бъбречна недостатъчност.